OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. december 5., szerda 15:10

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. december 5., szerda (OS) - Sermer Ádám nyílt levele Tarlós Istvánnak

    Ahogy ezt korábban is elmondtam, a szimbolikus beutalót azért adtam, hogy ne csupán a frissen felújított, szépen fotózható egészségügyi intézményekben vagy osztályokon tegyen látogatást, hanem szembesüljön a katasztrofális állapotban lévő budapesti kórházakkal is. Segítségként még egy rövid listát is összeállítottam azon intézményekről, melyek az elmúlt hónapok legkirívóbb problémáinak adtak otthont.

Ön korábban többször is azt állította, hogy akár a kormánnyal szemben is politizál, ha a budapesti polgárok érdeke úgy kívánja. Meggyőződésem, hogy ez  egy olyan alapvető elvárás lenne egy település első emberével szemben, amit Ön sajnos meglehetősen kevés alkalommal teljesít. A budapesti polgároknak nem csak a MOL-székház magassága, de az üresen kongó irreális méretű stadionok gombamód szaporodása, és Orbán Viktor több száz milliárd forint közpénzt felemésztő várba költöztetése sem az érdeke. Viszont egyértelműen a budapestiek érdeke lenne, hogy az egészségügyi ellátórendszer kifogástalanul, és a tudomány mai állásának megfelelően működhessen. Budapest főpolgármesterének ezért kellene küzdenie. Ön azt állította, feltételeket szabott az illiberális állampártnak azért cserébe, hogy elvállalja az újabb főpolgármesteri megmérettetést.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.