OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. december 5., szerda 15:11

A Magyar Liberális Párt közleménye (5. rész)
    Budapest, 2018. december 5., szerda (OS) - Sermer Ádám nyílt levele Tarlós Istvánnak

    Ahogy a civil szervezetek objektív támogatása és megítélése sem elvárható az illiberális állampárt házi civiljétől  - Csizmadia Lászlótól a CÖF egyik vezetőjétől, úgy L. Simon Lászlóról sem tudom feltételezni, hogy az illiberális kultúrharc törekvéseivel szemben képviselje a polgárok tényleges érdekeit.

Főpolgármester úr, ne legyen gyáva! Vállalja a felelősséget az e-jegyrendszer botrányaiért, a budapesti kórházak lepusztulásáért, a CEU elüldözéséért, Budapest kulturális sokszínűségének korlátozásáért! Egy főpolgármester nem hazudhatja azt minden botrány során, hogy őt semmilyen felelősség nem terheli. Egy főpolgármester nem tolhat le magáról minden felelősséget a helyetteseire. Egy főpolgármester nem teheti meg, hogy a főváros legfontosabb ügyeiről még véleménye se legyen. Amennyiben tényleg azt gondolja, hogy Ön mindezt megengedheti magának, akkor igazat kell adjak a kedves feleségének: Önnek nincs tovább helye a közéletben.

Vonuljon vissza, és hagyja, hogy olyan főpolgármestere lehessen végre Budapestnek, aki tenni is akar a budapesti polgárok érdekeiért, aki az állampárt akaratával szemben is képes a budapesti polgárok érdekeinek képviseletére,  és aki képes vállalni a tetteiért a felelősséget!

A fentiekkel szemben semmi jelentősége, de ha már felmerült dilemmaként, akkor ezt is tisztázzuk zárásként: Sermer György a nagypapám volt.

Tisztelettel,
Sermer Ádám
Főpolgármester-jelölt

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.