OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 26. vasárnap
Ismertető


2018. december 5., szerda 18:21

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. december 5., szerda (OS) - DK: Már a sürgős hívások feléhez sem érkezik meg 15 percen belül a mentő Pest megyében

        Hiába költöttek 15 milliárd forintnyi uniós pénzt a mentőszolgálatra, Pest megyében már a hívások feléhez nem érkezik meg negyed órán belül a mentő.
     A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet:az egészségügyi válsághelyzet csak fokozódik és magától nem fog megoldódni a probléma. A sürgősségi eseteknél kiemelten fontos a túléléshez és a maradéktalan felépüléshez, hogy a beteg minél hamarabb megfelelő segítséget kapjon. A DK felszólítja a kormányt és az Emberi Erőforrások Minisztériumát, hogy azonnal vizsgálják felül a mentőszolgálat munkáját, találják meg a késések okát, és szüntessék meg azt, hogy a mentők hatékonyan végezhessék a munkájukat.

     László Imre
     országgyűlési képviselő, egészségügyi szakpolitikus, volt kórházigazgató
     DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.