OS Országos Sajtószolgálat
2019. szeptember 15. vasárnap
Ismertető


2018. december 6., csütörtök 13:51

Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. december 6., csütörtök (OS) - Megütötték a főnyereményt a szekszárdi fideszesek

        A vevőt, a Cseppkő Faktor Zrt-t a vásárlás előtt néhány héttel hozták létre, tulajdonosai közt ott van a szekszárdi választási bizottság fideszes elnöke, Póla Zoltán és felesége, valamint a trafikbotrány egykori főszereplője, Fajszi Lajos, a Fidesz korábbi önkormányzati képviselője. Felbukkant a cég alapításánál Kapitány Zsolt, a Tolna megyei közgyűlés fideszes alelnöke is: ő írta alá például azt a közgyűlési jegyzőkönyvet, amelyben a tulajdonosok elfogadták a 2017-es pénzügyi jelentést.
     A frissen megszerzett, tehermentes ingatlanra nem sokkal később vételi ajánlatot is kaptak a szekszárdi fideszesek: az állami tulajdonba került, PIP Közép-Duna Menti Térségfejlesztési Nonprofit Kft.-vé átkeresztelt paksi ipari park vezetőinek jutott eszükbe, hogy mindenképpen szükségük van egy szekszárdi, leromlott állapotú ipari ingatlanra, amit meg is szereztek 1,8 milliárd forintért.
    
     Kiadó: Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.