OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. december 6., csütörtök 14:36

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. december 6., csütörtök (OS) - DK: Orbánék le sem tagadhatnák a diktatúrát - nemzetstratégiai jelentőségűvé minősítették a fideszes propagandabirodalmat

        Nemzetstratégiai jelentőségűvé minősítette a kormány azt az ügyletet, amellyel a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány megkapta az Echo TV, a Magyar Idők és az Origo kiadóját, illetve az Opus Presst. Azaz az egyesülést nem kell vizsgálnia sem a Médiatanácsnak, sem a Gazdasági Versenyhivatalnak.
     A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesz most már ha akarná sem tagadhatná, hogy diktatúrát épít. A korrupciót már régen intézményesítették, az is nyilvánvaló, hogy sorozatosan bűncselekményekhez asszisztálnak. Ez a machináció sem szól másról, minthogy lefedjék magukat. A Demokratikus Koalíció tiltakozik a Fidesz diktatúraépítés ellen, az európai magyarok nem akarnak olyan országban élni, ahol a fideszes oligarchák gát nélkül, bármit megtehetnek.

Rónai Sándor
szóvivő
DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.