OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2018. december 6., csütörtök 14:52

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2018. december 6., csütörtök (OS) - LMP: Az Európai Bizottsághoz fordulunk a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány ügyében

        Mint ismert, a miniszterelnök rendeletben nemzetstratégiailag kiemelt jelentőségűnek minősítette a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt érintő átalakításokat és felajánlásokat és ezáltal kivonja azt minden versenyjogi vagy médiahatósági felügyeleti eljárás alól. Az LMP szerint elfogadhatatlan az eljárás és az Európai Bizottsághoz fordulunk, mert határozott álláspontunk, hogy az Európai Unió versenyjogi szabályait sérti a rendelet és általánosságban véve az eljárás.

LMP Sajtó


     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.