OS Országos Sajtószolgálat
2019. szeptember 15. vasárnap
Ismertető


2018. december 6., csütörtök 15:28

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2018. december 6., csütörtök (OS) - Palkovics innovatív megoldása: ha nem akarsz heti hat napot dolgozni, akkor mondj fel

    Palkovics László bebizonyította, hogy mennyire érdekli őt a munkavállalók sorsa azzal, hogy azt javasolja azoknak, akik nem akarnak heti hat napot dolgozni, hogy mondjanak fel a munkahelyükön. A segítőkész miniszter továbbá azt állítja, hogy nem az autógyárak kérték a túlóra szabályok módosítását, a rabszolgatörvény elfogadását.

Akkor mégis kik? A dolgozók biztos nem, hiszen 83 százalékuk elutasítja az újabb kizsigerelő törvényt. A szakszervezetek sem kérték, mivel egyre több szervezet csatlakozik a rabszolgatörvény elleni szombati tüntetéshez.

Hiába tagadják, már mindenki tisztán látja, hogy a hatnapos munkahét elrendelésével csakis az autógyárak járnak jól, ezért mondjuk, hogy a Fidesz a dolgozókkal szemben a multik oldalára állt.

MSZP
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.