OS Országos Sajtószolgálat
2019. október 14. hétfő
Ismertető


2018. december 6., csütörtök 17:20

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2018. december 6., csütörtök (OS) - Elég volt!

    Nyolcadik éve játssza el a Fidesz-kormány, hogy az "emberek" érdekét védi, miközben teljes mellszélességgel kiszolgálja a multikat, a külföldi és hazai nagytőke érdekeit! Ennek érdekében változtatták meg korábban is a munka törvénykönyvét és adnak egyre nagyobb adókedvezményeket az elsősorban német tulajdonú multinacionális cégeknek.

A munka törvénykönyve legújabb módosítása most már annyira elvadultan a nagytőke érdekeit szolgálja a munkavállalók ellenében, hogy ki kell mondanunk: ELÉG VOLT! Az MSZP Baloldali Tömörülés Platformja örül a magyar szakszervezetek öntudatra ébredésének és támogatja őket harcukban! Igenis elég volt a békés, semmire nem vezető tárgyalási próbálkozásokból, amiket a kormányzat folyamatosan lesöpör az asztalról. Egyetértünk azzal, hogy a munkások, a saját munkájukból élők, és a bérből és fizetésből élő munkavállalók az utcára vonuljanak és sztrájkkal fejezzék ki elégedetlenségüket a kormány rabszolgatörvényével szemben!

Minden ellenzéki pártnak támogatni kell a szakszervezeteket, pártpolitikától függetlenül fel kell közösen sorakozni a munkavállalók mellett. Platformunk és pártunk tagjait, szimpatizánsainkat, a baloldali érzelmű magyar embereket arra kérjük, hogy támogassák a szakszervezeteket.

MSZP

Baloldali Tömörülés Platform
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.