OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. december 6., csütörtök 21:14

A Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége közleménye
    Budapest, 2018. december 6., csütörtök (OS) - Keleti bölcsesség, magyarosan frappáns csomagolásban. A világháló meghatározó alakja lett Śivarama Swami. Már több mint 80.000 ember követi a magyar származású jógi bölcsességeit.

    Śivarama Swami szerzetes, író, bhakti-jógi, aki az ősi védikus írások alapján csaknem 50 éve kutatja, és tanítja, hogyan hasznosítható a spirituális lelki tudomány a modern kor embere számára. A Swami Magyarországon született, majd Kanadában nőtt fel. Az ősi jógaírásokkal még az Egyesült Államokban ismerkedett meg, majd útja Indiába vezetett, ahol több évtizeden keresztül tanulmányozta a Föld legősibb civilizációját és bölcsességét, a védikus kultúrát. Figyelmével már nagyon korán az élet mélyebb kérdései felé fordult, s arra volt kíváncsi, hogyan lehetséges az, hogy az egyszerűbb életmódot, de magasabb szintű spiritualitást gyakorló emberek a látszólag kevesebb örömforrás ellenére mégis boldogabban élnek?

Tapasztalatai sokrétűek. Több évtizede él szerzetesként, bejárta a világot, mérnöki tanulmányokat folytatott, saját tervei alapján épített meg egy ökofalut, részt vett a srí lankai cunami áldozatainak mentésében, meditációs központokat nyitott. Mára tudományos munkássága és publikációi mellett fontosnak tartja, hogy az önmegismerésről szóló tudás érthető, könnyen alkalmazható formában széles körben is ismertté váljon. Utazik, riportokat, előadásokat tart külföldön és hazánkban.

www.facebook.com/sivaramaswamiHu
www.sivaramaswami.hu
     Kiadó: Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.