OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 17. szerda
Ismertető


2018. december 7., péntek 11:10

A Mátrix Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) - Jótékonysági Mikulás söpört végig az országon

        Mesedoktorok kórháztámogató programját is működtető Mátrix Közhasznú Alapítvány jóvoltából ezernél több hátrányos helyzetű gyermek kapott a jótékonysági Mikulástól jól megtömött ajándék csomagot. Rácz Anett, az alapítvány vezetője a szegénység visszaszorítása kapcsán fontosnak tartja a közösség megoldó erejét, a példamutatást, az élményteremtést. A gyerekek a nagyszakállút az utcai rendezvényeken éppen olyan nagy nagy örömmel fogadták, mint az egész mozitermeket megtöltő rendezvényeken. A programot tucatnyi jótevő - önkéntes segítő és támogatta.
     Az ünnepi jótékonysági forgatagnak nincs vége, az éves szinten tízezernél több támogatottal működő Centerke Adományozó Központ jóvoltából ingyenes karácsonyi ajándék válogató várja december közepén mindazokat, akinek anyagi gondjaik végett vásárolni nincs lehetőségük ajándékokat. A program részleteiről bővebben a www.centerke.hu oldalon szerezhetnek információt a segíteni szándékozók és a támogatásra szoruló emberek is.

Képek:
www.matrixalapitvany.hu/_kep/2018-12-matrix-mikulas.jpg
www.matrixalapitvany.hu/_kep/2018-12-02-matrix-mikulas02.jpg

Sajtókapcsolat: 06-20-378-16-56

     Kiadó: Mátrix Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.