OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 26. vasárnap
Ismertető


2018. december 7., péntek 12:29

A Miniszterelnökség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) - Szakmai hétvége Kárpát-medencei magyar fiataloknak a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága szervezésében

        Hatodik alkalommal szervez szakmai hétvégét és továbbképzést Kárpát-medencei magyar egyetemi és főiskolai hallgatók számára a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága.
     Az idei konferencia Értékválasztás – Helyünk és szerepünk a világban címmel kerül megrendezésre Egerben december 7-9. között, ahová 80 résztvevő – 45 erdélyi, 5 felvidéki, 16 vajdasági és 14 kárpátaljai fiatal – érkezik.
     Az eseményre a magyar nemzetet érintő legfontosabb közéleti, aktuálpolitikai kérdések iránt fogékony külhoni magyar főiskolai és egyetemi hallgatók jelentkezhettek, akiknek a rendezvényen való részvételét és teljes ellátását a Nemzetpolitikai Államtitkárság biztosítja.
     A háromnapos szakmai program keretében a fiatalokat Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára köszönti, a pénteki nyitónapon pedig Orbán Balázs miniszterhelyettes, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára tart előadást Szerepünk Európa jövőjének alakításában címmel.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.