2018. december 18. kedd

2018. december 7., péntek 12:29

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) - Szakmai hétvége Kárpát-medencei magyar fiataloknak a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága szervezésében

A hétvége további részében a fiatalok kerekasztal-beszélgetéseken és workshopokon vesznek részt, valamint előadásokat hallhatnak a konferencia idei fő tematikájához kapcsolódó  politika, hagyományőrzés, vallás, sport, vállalkozásfejlesztés témákban. Illeszkedve a magyar kormány által 2018-ra meghirdetett Családok Évéhez és az ezzel párhuzamosan zajló 2018 a külhoni magyar családok évéhez, a karrierépítés és családalapítás kérdése is a konferencia kiemelt témái között szerepel.
     A hallgatók szakmai képzése mellett az államtitkárság célja, hogy elősegítse a Kárpát-medencében élő magyar fiatalok közösségépítését és a határokon átívelő magyar-magyar kapcsolatok erősítését.

Kiadó: Miniszterelnökség