OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 26. vasárnap
Ismertető


2018. december 7., péntek 12:29

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) - Szakmai hétvége Kárpát-medencei magyar fiataloknak a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága szervezésében

        A hétvége további részében a fiatalok kerekasztal-beszélgetéseken és workshopokon vesznek részt, valamint előadásokat hallhatnak a konferencia idei fő tematikájához kapcsolódó  politika, hagyományőrzés, vallás, sport, vállalkozásfejlesztés témákban. Illeszkedve a magyar kormány által 2018-ra meghirdetett Családok Évéhez és az ezzel párhuzamosan zajló 2018 a külhoni magyar családok évéhez, a karrierépítés és családalapítás kérdése is a konferencia kiemelt témái között szerepel.
     A hallgatók szakmai képzése mellett az államtitkárság célja, hogy elősegítse a Kárpát-medencében élő magyar fiatalok közösségépítését és a határokon átívelő magyar-magyar kapcsolatok erősítését.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.