OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 26. vasárnap
Ismertető


2018. december 7., péntek 12:34

A Polgári Konzervatív Párt közleménye
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) -

        A Polgári Konzervatív Párt számára a legfontosabb, hogy Magyarország ne legyen okozója világméretű botránynak, ezért mindent megteszünk, hogy 2022-ben ne kerülhessünk kormányra. Ugyanis ha ez mégis megtörténne, politikai irányelveink miatt – az államadósság csökkentése érdekében – kénytelenek lennénk többek között Budapesten a 2023-as atlétikai világbajnokságra a Kemény Ferenc programban épülő új stadiont lebontani és a törmeléket eladni.
     Megkérünk minden tisztelt szavazópolgárt, hogy mielőtt az urnához járulna, alaposan járjon utána, kire adja le a voksát!

     Kiadó: Polgári Konzervatív Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.