2018. december 18. kedd

2018. december 7., péntek 12:34

A Polgári Konzervatív Párt közleménye
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) -

A Polgári Konzervatív Párt számára a legfontosabb, hogy Magyarország ne legyen okozója világméretű botránynak, ezért mindent megteszünk, hogy 2022-ben ne kerülhessünk kormányra. Ugyanis ha ez mégis megtörténne, politikai irányelveink miatt – az államadósság csökkentése érdekében – kénytelenek lennénk többek között Budapesten a 2023-as atlétikai világbajnokságra a Kemény Ferenc programban épülő új stadiont lebontani és a törmeléket eladni.
     Megkérünk minden tisztelt szavazópolgárt, hogy mielőtt az urnához járulna, alaposan járjon utána, kire adja le a voksát!

Kiadó: Polgári Konzervatív Párt