OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 26. vasárnap
Ismertető


2018. december 7., péntek 13:23

A Reformátusok Szatmárért Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) - Önzetlen segítséggel könnyítenek a mindennapok terhein Paposon az összefogásra kész szervezetek.

        Ismét bizonyította elhivatottságát a Reformátusok Szatmárért Közhasznú Egyesület, Papos Község Önkormányzata és a Paposi Református Egyházközség. 2018. november 30-án került sor a már hagyománnyá váló jótékonysági húsosztásra. Az önzetlen segítség erejének hála sikerült újból megkönnyíteni 60-70 szegény sorsú paposi család mindennapjait. Fülöp István a szervező egyesület elnöke, a Mátészalkai Járási Hivatal vezetőjének köszöntése után a rendhagyó ökumenikus istentiszteleten Szalay Kont a Szatmári Református Egyházmegye esperese, Beregi István nyírparasznyai görögkatolikus parókus és Koós Csaba Levente Jármi református lelkésze szolgált. Ezt követően egy újabb reformáció emléktábla átadására került sor. Az esemény rangját tovább emelte, hogy megtisztelte azt Kovács Sándor országgyűlési képviselő, Baracsi Endre a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés alelnöke és Stefka István, a PestiSrácok.hu lapigazgatója.


     Kiadó: Reformátusok Szatmárért Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.