OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 26. vasárnap
Ismertető


2018. december 7., péntek 14:44

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) - DK: Mindössze két hónap hivatali munka után törvényszéki bíróvá válhatott Gulyás Gergely kancelláriaminiszter bátyja.

        A Demokratikus Koalíció szerint egyértelmű, hogy nem Gulyás Géza rendkívüli képességeinek köszönhető a gyors karriercsinálás, hanem Handó Tünde közreműködése volt ilyen hatékony. Ugyanis október elsejével határozatlan időre beosztotta Gulyást az OBH-ba, és megemelte a Székesfehérvári Törvényszéken az engedélyezett létszámot. A DK kijelenti, hogy abban az országban, ahol az Országos Bírói Hivatal elnöke helyzetbe hozza a kormánypárti politikusik rokonait, ott többé nem lehet független igazságszolgáltatásról beszélni.

Ráczné Földi Judit
önkormányzati képviselő
DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.