OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. december 7., péntek 15:48

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) - Orbánéknak VIP-ellátás jár, miközben a Dél-pesti Kórházban már a lepedőn, a pelenkán és az injekciós tűn is spórolni kell

    Annyira kevés pénzt fordít a Fidesz az egészségügyre, hogy a Dél-pesti Kórházban többek között már a lepedőn, a pelenkán és az injekciós tűn is spórolni kell. Mindent elárul a kórházban uralkodó állapotokról, hogy két évvel korábban öt nap kellett ahhoz, hogy rátaláljanak egy halott emberre a mosdóban, miközben két nap alatt lezavartak egy, havi 800 ezer forintos közbeszerzést, amit Deutsch Tamás barátjának kommunikációs cége nyert meg.

A Dél-pesti Kórházban folyamatosan napi gondokkal küzdenek az orvoshiány miatt, most pedig már az eszközökön is spórolniuk kell.

A Fidesz 8 év alatt olyan körülményeket teremtett, amelyek a csecsemőktől az idősekig, minden beteg életét veszélyezteti, mégsem tesznek ez ellen semmit, mert az állami vezetőknek továbbra is jár a kiemelt VIP-ellátás, plasztikai sebészettel, potenciazavarok kezelésével.

Európa-párti erőként úgy gondoljuk, hogy amikor az egészségügy ilyen borzalmas állapotban van, akkor az állami vezetőknek nem járhat semmilyen kiváltság, ezért kezdeményeztünk népszavazást, amit a fideszesek foggal-körömmel próbálnak megakadályozni.

Végeláthatatlan várólisták, orvos- és nővérhiánnyal küzdő omladozó kórházak helyett európai színvonalú egészségügyet kell biztosítani mindenkinek, nem csak a Fidesz vezetőinek!

MSZP

Bővebb információ: Kunhalmi Ágnes, országgyűlési képviselő

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.