OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 26. vasárnap
Ismertető


2018. december 7., péntek 16:18

A Salva Vita Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) - Évről évre nő a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása iránti igény a vállalatoknál – hangzott el a Salva Vita Alapítvány kezdeményezésére létrehozott Fogyatékosság-barát Munkahely elismerések 10. díjkiosztó ünnepségén, a Fogyatékos Emberek Világnapján. A címre idén több mint 30 vállalat pályázott sikeresen. Az elismerés alapításának legfőbb célja, hogy erősítse a fogyatékos emberek munkaerőpiaci inklúzióját és bemutassa, hogy a megváltozott munkaképességű emberek is képesek értékteremtő munkára, csak meg kell találni helyüket és szerepüket a vállalatoknál. A Fogyatékosságbarát Munkahely díjak mellett két újonnan alapított elismerést is kiosztottak: a Példakép és a Munka-Társ díjakat.

    10. alkalommal osztották ki a Fogyatékosság-barát Munkahely elismeréseket, melyre több mint 30 vállalat pályázott az idén. A Salva Vita Alapítvány kezdeményezésére az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Amerikai Kereskedelmi Kamara és a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület együttműködésében adományozott díjakat idén három kategóriában – arany, ezüst és bronz – osztották ki. A vállalatok pályázat keretében jelentkezhetnek a bronz és ezüst fokozatú díjakra, míg az arany elismerést csak a különlegesen kiemelkedő tetteket, intézkedéseket megvalósító vállalatok kaphatták meg a zsűri értékelése alapján.
Az idei díjátadás – a hagyományoknak megfelelően – ez alkalommal is a Jobb Velünk a Világ! gálaest keretében került megrendezésre a Fogyatékos Emberek Világnapján.    

     Kiadó: Salva Vita Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.