OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 26. vasárnap
Ismertető


2018. december 7., péntek 16:51

A Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) - II. Ünnepváró Lovas Mikulás, avagy esélyegyenlőség a lovas oktatásban. Immár második alkalommal rendezte meg Magyarország legnagyobb lovas Mikulás jótékonysági rendezvényét az iskolai lovas kultúra oktatás az esélyegyenlőség jegyében célokat megvalósító, a hagyományőrzésről és a nyílt családi napok megtartásáról elhíresült Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület. A mai nap a gyermekekről, az ünnepi hangulatról, a jótékonyságról és több mint 1000 mosolygós, vidám arcról szólt.

    A közel másfél ezer gyereket felvonultató, rendhagyó eseményen az egyesület a Honvédelmi Sportszövetség támogatásával, a hazafias nevelés jegyében színes és izgalmas programokkal kedveskedett vendégeinek. Az Ökomenikus Segélyszervezet közreműködésének köszönhetően az Egyesület nem csak a Simonpusztára kilátogató gyerekeknek tudott örömet és boldogságot okozni, mivel T. Mészáros András Érd Megyei jogú Város polgármestere, Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő és Dr. Korein László, az egyesület elnöke, közösen 300 db mikulás csomagot ajánlottak fel a rászoruló gyerekeknek a Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület jóvoltából.

     Kiadó: Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.