OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 26. vasárnap
Ismertető


2018. december 7., péntek 16:51

A Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) -

    Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület rendhagyó módon második alkalommal szervezte meg jótékonysági Mikulás – napi eseményét. A tavalyi siker után nem volt kérdés, hogy idén is megrendezésre került az ország legnagyobb Mikulás napi ünnepsége, ahová közel másfélezer gyermek látogatott el. Esélyegyenlőség az általános iskolai lovasoktatásban, avagy nemzetünk jelképét jelentő hagyományok és az iskolai lovasoktatás országos programszintű kiépítése és annak elterjesztése céljából alapítottuk egyesületünket. A legfőbb küldetésünk, hogy a mai rohanó világban közelebb hozzuk az embereket, a gyerekeket lovainkon keresztül a természethez, az állatszeretethez. A ló a magyar nemzet régi jelképe ezért a mi hitvallásunk is az, hogy lovas érték az, ami a múltba nyúlik, és a jövőbe mutat. Egyesületünk éppen ezért az elsősorban gyerekeknek szánta ezt a napot, melyet úgy állított össze, hogy az színes, színvonalas és érdekes legyen minden vendég számára. A nap moderátora Kaszás Géza színművész, filmrendező volt, aki maga is élményt nyújtott a sok-sok gyermeknek. Fellépett a Nemzeti Lovas Színház. Az esemény egyik csúcspontja volt, amikor a Mikulás lovas szánon megérkezett és kiosztotta minden gyermek számára a mikulás csomagot.

     Kiadó: Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.