OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. december 7., péntek 16:52

A Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) -

    Valamint "Ló, mint a magyar nemzet régi jelképe az ünnepek alatt" címmel meghirdetett rajzpályázat eredményhirdetése megtörtént, melynek kategóriánkénti fődíját egy 2-2 főre szóló belépőjegyet a Nemzeti Lovas Színház egy szabadon választott előadására és 1-1 lovas oktatásról szóló bérletet átadták. A díjat a zsűri elnöke Czeglédiné Kenyeres Réka festőművész, valamint a Nemzeti Lovas Színház színészei és igazgatója Pintér Tibor adták át. Egész nap a gyermekek hangos nevetéséről, a tapsról, a vidámságról és a szeretetről szólt. Ehhez nagymértékben járultak hozzá a Zárug Team díjugrató csapata, akik bemutatták a ló és lovasa közötti kapcsolat fontosságát, a Hadakútja LSE csapata, a Póniparádé címmel tartott fergeteges lovas műsorral, továbbá az Érd Hivatásos Tűzoltói, hiszen a rendezvényre egy létrás tűzoltóautóval jelentek meg, hogy a gyermekeknek betekintést adjanak a tűzoltók mindennapi életébe. Ám ne feledkezzünk meg, az Érdi Rendőrkapitányságról sem, akik a bűnügyi helyszínelés rejtelmeibe kalauzolták a vendégeket és lehetőséget biztosítottak a gyerekeknek, hogy elfoglaljanak egy rendőrautó, de a Hegyőrség Törökbálint polgárőrei izgalmas kutyás bemutatóját is megnézhette a közönség.

     Kiadó: Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.