OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 26. vasárnap
Ismertető


2018. december 7., péntek 17:13

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) - Ők lettek a 2018. év kiemelkedő egészségügyi szakdolgozói! A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara minden évben díjátadó gála keretében ismeri el a szakdolgozói hivatás kiválóságait. Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, rendezvény fővédnöke személyes jelenlétével és köszöntőjével tisztelte meg a díjátadón megjelent szakdolgozói kar tagjait. Ugyancsak jelen volt Dr. Beneda Attila, családpolitikáért felelős helyettes államtitkár, aki közreműködött a díjak átadásában. Ezen rendezvény alkalmával került sor az Emberi Erőforrások Minisztérium és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara között létrejövő stratégiai partnerségi megállapodás aláírására.

    Az "Év Kiváló Szakdolgozója" díj kamarai tagoknak adományozható. A díjat Ádám Anett, a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Sebészeti Osztály főnővére kapta. A jövő, a feltörekvő fiatal nemzedékének díja: "Az Év Elhivatott Fiatal Szakdolgozója 2018" pályázat, nyertese Guczogi Gábor, a Szent György Kórház Sürgősségi Osztály intenzív szakápolója.

     Kiadó: Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.