2024. április 16. kedd

2018. december 7., péntek 17:13

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) -

A csapatmunka elismerésének díja az "Év Kiváló Szakdolgozói Közössége".  E kategória győztese a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztály kollektívája. A 2. helyezett, ezáltal különdíjban részesült a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Szeptikus Részlege szakdolgozói.

A MESZK a Családok Évéhez kapcsolódva pályázatot hirdetett "A legtöbb egészségügyi szakdolgozót adó magyar család" címre. Díjat kapott a Komárom–Esztergom megyében élő Fekete – Kiss – Lutring család, valamint Szolárd Józsefné és családja, akik Pest megyében élnek. Mindkét család több generáción átívelve több mint 12 szakdolgozót adott a hazai ellátásnak. Az idei évben a "Veled Másokért" a szakdolgozók utánpótlásáért indított kamarai kampányban résztvevő szereplőket is köszöntöttük, akik fáradságot nem kímélve professzionális módon mutatták be hivatásukat a kampányfilm történetében.

Kiadó: Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara