OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2018. december 7., péntek 17:13

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) -

    A csapatmunka elismerésének díja az "Év Kiváló Szakdolgozói Közössége".  E kategória győztese a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztály kollektívája. A 2. helyezett, ezáltal különdíjban részesült a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Szeptikus Részlege szakdolgozói.

A MESZK a Családok Évéhez kapcsolódva pályázatot hirdetett "A legtöbb egészségügyi szakdolgozót adó magyar család" címre. Díjat kapott a Komárom–Esztergom megyében élő Fekete – Kiss – Lutring család, valamint Szolárd Józsefné és családja, akik Pest megyében élnek. Mindkét család több generáción átívelve több mint 12 szakdolgozót adott a hazai ellátásnak. Az idei évben a "Veled Másokért" a szakdolgozók utánpótlásáért indított kamarai kampányban résztvevő szereplőket is köszöntöttük, akik fáradságot nem kímélve professzionális módon mutatták be hivatásukat a kampányfilm történetében.

     Kiadó: Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.