OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. december 7., péntek 18:32

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. december 7., péntek (OS) - Ha a Parlamentben nem megy, akkor az utcán kell folytatni a harcot

    Kósa Lajos hétfőn leült a szakszervezetekkel tárgyalni és arra a következtetésre jutott, hogy a szakszervezeteket megkerülve lehessen túlórára kötelezni az embereket. Hab a tortán, hogy olyan módosítást is raktak a törvénybe, miszerint önként lemondhatnak a túlórapótlékról a munkavállalók. Ez a javaslat is olyan, ami teljesen elszakadt a realitások talajáról, hiszen ezt egy dolgozó csak kényszer alatt, féltve az állását tenné meg, ugyanis ki az, aki önként lemondana arról a pénzről, amiért egyszer megdolgozott.
Teljesen döbbenetes a Fidesz azon érvelése is, hogy ezeket a módosításokat azért alkalmazták, hogy a munkavállalók többet kereshessenek. Ha megvalósítják ugyanis a tervezetet, akkor az nem nagyobb béreket fog eredményezni, hanem szétszakított családokat, a túlterheltség miatt romló egészséget és növelni fogja a gazdasági kivándorlók számát is.

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.