OS Országos Sajtószolgálat
2019. október 22. kedd
Ismertető


2018. december 10., hétfő 16:36

A Pedagógusok Szakszervezete közleménye (1.rész)
    Budapest, 2018. december 10., hétfő (OS) - A PSZ nem javasolja, hogy a szakképzés újra ugyanabba a folyóba lépjen

    A Pedagógusok Szakszervezete aggodalmát fejezi ki a szakképzési centrumokban bevezetni tervezett "kancellári" rendszerről szóló törvényjavaslat változatlan formában történő elfogadása kapcsán. A PSZ továbbra is kifejezi kétségeit a szakképző iskolák fölé kerülő kancelláriák miatt, hogy azok újabb vízfejként nehezítik meg az iskolák működését, és amiatt is, hogy a tanműhelyek fejlesztését ismét gazdasági társaságokba szervezzék ki.

Az elmúlt évtized tapasztalatai bebizonyították, hogy a 2000-es évek Térségi Integrált Szakképző Központ (TISZK) infrastruktúra fejlesztései ott hasznosultak a legjobban, ahol a fejlesztéseket a szakképző iskolákban és azok integrált szervezeteiben valósították meg.
     Kiadó: Pedagógusok Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.