OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. december 11., kedd 21:12

Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2018. december 11., kedd (OS) - Az NVB soha nem fogja átengedni a kormánypropagandát szabályozó népszavazási kérdéseket. Más eszközökhöz kell nyúlni.

    A gátlástalan kormánypropagandát szabályozó törvényjavaslatomat napirendre sem vette a "parlament", ma pedig másodszorra utasította el a "Nemzeti" Választási Bizottság az erről szóló népszavazási kezdeményezéseimet.

Persze fogunk fellebbezni, de több hivatalos, formális próbálkozásnak nem látom értelmét. Az NVB SOHA nem fog ilyen kérdést átengedni, és most már a Kúriában sem lehet bízni – ehelyett az új Közigazgatási Bíróság fog a fellebbezésekről dönteni a "bírságbajnok" Patyi elvtárs vezetésével.

Természetesen vannak más eszközök is, és nem fogom feladni, hiszen az ocsmány kormánypropaganda kiiktatása nélkül nincsen szabad választás. A propaganda egyetlen célja elterelni a figyelmet a korrupcióról. A Fidesz céljait szolgáló "kormánypropaganda" pedig egyenlő a hűtlen kezeléssel, hiszen az adófizetők pénze nem arra van, hogy a kormány abból uszítsa az országot az ellenfelei ellen.

A következő időszakot annak fogom szentelni, hogy ezt minél többen belássuk. Az Európai Ügyészséghez való csatlakozás mellett ez az a cél, amelyikben a legnagyobb szükség van az emberek segítségére a valódi politikai nyomásért!
     Kiadó: Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.