OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. december 12., szerda 12:03

A BAGázs Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. december 12., szerda (OS) - Decemberben megnyílt a BAGázs Bazár, a BAGázs Közhasznú Egyesület támogatói boltja. A Szent István parknál található helyiség felújítása még nem ért véget, ezért a karácsonyig tartó időszakban az Egyesület pop-up vásárt hirdetett.

    A BAGázs társadalmi vállalkozásának ötlete 2016 őszén született és 2017-ben egy önkéntescsapat kezdett el dolgozni a megvalósításán.  Az alapötlet az volt, hogy BAGázs Bazár néven elindítják Magyarország első mozgó adományboltját, mely Pest megye településein az Egyesület számára felajánlott, jó minőségű használt ruhát és más használati tárgyakat értékesít alacsony áron, egy erre a célra kialakított gépjárműről. A furgon, melynek belső terét kis üzletté alakították 2018 nyarán indult első útjára.
A budapesti üzlet nagy segítséget jelent a mozgóbolt működtetésének hátterében, és lehetőséget ad további munkahelyek teremtésére. A BAGázs Bazár mindkét üzletében hátrányos helyzetű munkavállalót alkalmaznak. A hosszútávú cél az, hogy a bevételből finanszírozni tudják az Egyesület esélyteremtő programjainak egy részét.

A BAGázs Bazár által szervezett karácsonyi vásárról és az ehhez kapcsolódó eseményekről az alábbi oldalon tájékozódhat: http://www.bagazsbazar.hu/

     Kiadó: BAGázs Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.