OS Országos Sajtószolgálat
2019. november 17. vasárnap
Ismertető


2018. december 13., csütörtök 14:52

A Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért közleménye
    Budapest, 2018. december 13., csütörtök (OS) - Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért a Karácsonyi forgatagban

    Örömmel tájékoztatjuk a karácsonyt ünneplőket, hogy szervezetünk a Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért munkatársai által készített termékek számtalan munkaadónál megtalálhatóak voltak az elmúlt néhány napban, illetve megtalálhatóak lesznek az elkövetkezendő időszakban. Segítő vásár keretében mutathatjuk be termékeinket, az érdeklődők ismerkedhetnek meg a hallássérültekkel személyesen, kapcsolatokat létesítettek, ez által az érzékenyítés is megvalósulhatott.
Naponta három-négy helyszínen lehet a kollégáinkat megtalálni, és külön köszönjük azoknak a rendezőknek, önkormányzatoknak, akik számunkra állandó helyet biztosítottak Hegyvidéken és a Hagyományok Házánál.
Mi elsősorban olyan termékekkel készülünk, amelyek környezet kímélőek és újrahasznosított termékekből készülnek. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy milyen programokban veszünk részt, így pl. a Foglalkoztatás 2017-18-ról, továbbá az Erasmus+ amelynek, keretében munkaadókkal keressük folyamatosan a kapcsolatot. Ez az egyik oka annak, hogy az érzékenyítést munkaadóknál is végezzük a karácsonyi vásárlás okán, illetve a termékek bemutatása, amely jó eszköze lehet a kommunikációnak. Így folyamatosan tudjuk egész évben érzékeltetni, hogy a hallássérültek munkaerő piaci képességei milyenek, közvetlenül kapcsolatba tudjuk őket hozni egymással. Viszünk szórólapokat, kiadványokat, amelyek elvihetők.
Mindenkit szeretettel várunk a karácsonyi vásárokon.

     Kiadó: Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.