OS Országos Sajtószolgálat
2019. július 18. csütörtök
Ismertető


2018. december 13., csütörtök 15:08

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. december 13., csütörtök (OS) - A keresztény civilizáció meghatározó része az advent átélése. Lassú elcsendesedés, a nyugalom állapotának előhívása, magunkba fordulás, számvetés. Fokozott törődés közvetlen környezetünkkel, családunkkal, készülődés a karácsonyi ünnepekre, a békesség és a szeretet jegyében.

    Az ellenzéki pártok parlamenti viselkedése, a ki tudja, miért hőbörgők utcai randalírozása nem más, mint a frusztrált képviselők, majd a hozzájuk csatlakozó, tájékozatlan félrevezetettek magamutogatása.
A túlórával foglalkozó törvényt rabszolgatörvénynek nevezni hibbant gondolat. Az európai uniós szabályokhoz viszonyítva a most elfogadott törvénymódosítás kevesebb túlóráról határoz. Törvényünk kimondja, a túlóravállalás önkéntes, és a munkáltató az adott hónapban fizet.
Elegünk van a politikai pamfletekből, az ellenzék ahelyett, hogy kákán is csomót keres, örvendezhetne, hogy a kormány teljes foglalkoztatottságot teremtett és megvalósította a munkáltatók és a munkát vállalók szabad egyezkedésének túlóra vonatkozású, új, demokratikus formáját.
Aki többet akar keresni és gyorsabban gyarapodni, hazájában önként vállalhatja a többletmunkát, a külföldre távozás alternatívájaként.
    
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.