OS Országos Sajtószolgálat
2019. július 18. csütörtök
Ismertető


2018. december 13., csütörtök 15:09

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. december 13., csütörtök (OS) -

    Aki többet akar keresni és gyorsabban gyarapodni, hazájában önként vállalhatja a többletmunkát, a külföldre távozás alternatívájaként.
A Kádár rendszerben ajándéknak számított a másodállás vállalása, de akkor sokak számára a mélyszegénység elkerülését jelentette. Arról ne is szóljunk, hogy a szabad szombat az akkori kormányzás szerint adomány volt.
Egyre jobban látszik, hogy a felcsicsázott irodában ülő szakszervezeti vezetők nem ismerik fel a munkások tényleges érdekeit. A munkások érdeke a szélesedő jólét, és egyre kevesebben csatlakoznak az öncélú, emberekért semmit sem tevő, pártpolitikai megnyilvánulásokhoz.
CÖF-CÖKA vezetősége
    
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.