OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. december 13., csütörtök 15:50

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. december 13., csütörtök (OS) - Azok a szocialisták csinálják a balhét, akik egymillió embert tettek munkanélkülivé – Reagálás Tóth Bertalan (MSZP) nyilatkozatára

    Elfogadhatatlan, hogy azok a szocialisták csinálják a balhét a parlamentben, akik kormányzásuk alatt egymillió embert tettek munkanélkülivé és kétszeres adóval adóztatták a munkavállalókat. Az ellenzék reménytelen helyzetében bohócot csinált magából a parlamentben, agresszíven viselkedik és összejátszik az erőszakos utcai akciót szervező Soros-szervezetekkel. A Fidesz-KDNP a munkások oldalán áll, ez a kormány mindig is a munkahelyteremtés kormánya volt. Mi már közel 800 000 munkahelyet teremtettünk és folyamatosan emeljük a béreket. A Munkatörvénykönyv módosításának is az a célja, hogy aki többet akar dolgozni, és így többet akar keresni, az elől lebontsuk a bürokratikus akadályokat.
    
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.