OS Országos Sajtószolgálat
2019. november 17. vasárnap
Ismertető


2018. december 13., csütörtök 15:59

A Magyar Református Szeretetszolgálat Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. december 13., csütörtök (OS) - A Debreceni Református Nagytemplomban ajándékozta meg a Magyar Református Szeretetszolgálat a Kelet-magyarországi Református Nevelőszülői Hálózat több száz gyermekét és családját. Örömmel érkeztek a gyermekek, hogy átvegyék a számukra előkészített Nyilas Misi Pakkokat a Magyar Református Szeretetszolgálat munkatársaitól.

    Dr. Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke így fogalmazott: "Sokfelől jöttünk, sokfélék vagyunk, de mindannyian Krisztushoz tartozunk."

Beszterczey András, a Szeretetszolgálati Iroda vezetője méltatta a nevelőszülők munkáját: "Egy gyermek sokszor érezheti magát egyedül az életben. Ilyen például az első nap az iskolában, vagy nagyobb korban az első randi előtti félelem. De hála a nevelőszülőknek, ezek a gyermekek karácsonykor sosem érzik magukat egyedül, hiszen az egyik legfontosabb ajándékot már megkapták: a családot."

Az idén 10 éves Nevelőszülői Hálózat a jubileum alkalmából több kategóriában is díjazta a jelenlévőket. Köszöntötték az Év Nevelőszülőit, az Év Tanácsadóját, az Év Ügyintézőjét, valamint az Év Szakmai Vezetőjét. A gyermekek sem maradtak ki a sorból: a nyáron meghirdetett rajzpályázat nyerteseit köszöntötték, valamint külön elismerték azokat a nevelt gyermekeket, akik egyetemi tanulmányokat végeznek, és ezzel is példát mutatnak sorstársaiknak.

Az ünnepi alkalmat színesítette az Abaújvári Bábmissziós csoport műsora és a gyermekek énekei, szavalatai.
    
     Kiadó: Magyar Református Szeretetszolgálat Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.