OS Országos Sajtószolgálat
2019. július 18. csütörtök
Ismertető


2018. december 13., csütörtök 16:40

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. december 13., csütörtök (OS) - Tovább bővült a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány országos hálózata

    További négy település csatlakozott a december 8-án a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány országos hálózatához, ezzel megalakult a mozgalom nyíregyházi, szekszárdi, veszprémi és zalaegerszegi csoportja.

A csatlakozási dokumentumot Vigh József, az alapítvány ügyvezetője írta alá Nagy Szabinával, Pintér Dórával, Héthelyi Rékával és Bognárné Bengő Hajnalkával szombaton, az országos hálózat számára szervezett karácsonyi tréning és vacsora alkalmával.

Az alapítvány helyi csoportjai kiemelkedő munkát végeznek a kisközösségek összetartó erejének javításán, hatékony segítséget adva a felnőtt életüket éppen megkezdő fiataloknak, a gyerekvállalás előtt álló  pároknak, a kisgyerekes szülőknek és a tágabb családoknak egyaránt.

Az alapcélunk továbbra is az, hogy szülessenek meg a kívánt, tervezett gyerekek, ezen felül fontos számunkra, hogy mindenki, aki családban gondolkodik, családban él, boldoguljon az életében, minőségi kapcsolatokban gazdagodjon, ugyanakkor tartalmas közösségi életet is éljen.
    
     Kiadó: Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.