OS Országos Sajtószolgálat
2023. június 7. szerda
Ismertető


2018. december 18., kedd 11:22

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. december 18., kedd (OS) - A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete átveszi a Független Kisgazdapárt tegnapi /2018.12.17./ közleményét, mert az civil szervezetünk céljaival és feladataival azonos gondolatokat tartalmaz.

        A Független Kisgazdapárt közleménye arról, elérkezettnek látjuk az időt most, hogy a valóban polgári, valóban keresztény, valóban jobbközép nézet- és eszmerendszer nevében elnézést kérjünk a magyar emberektől.
     Igen, mi kisgazdák tesszük ezt most meg, mert sajnos látva a fidesz-kormány elképesztő, a fenti nézeteket ugyan a szavak szintén deklarált, de attól mára nagyon-nagyon messze került viselkedését, a magyar emberekhez való viszonyát, nincs más lehetőség.
Az emberek tudomására kellene hozni, amilyen széles körben csak lehet, hogy nem ez a polgári-keresztény-konzervatív politika és kormányzás, amit ez a fidesz-kdnp-kormány művel, ez valami teljesen más. Az elnézést kérést pedig még az előtt meg kell tenni, hogy a keresztény, polgári, jobbközép nézet- és eszmerendszer teljesen lejáratódik, ledegradálódik, mert jelenleg a fidesz-kormányzás miatt egyenes úton van sajnos, ebben az irányban.
     A Fidesz, mely a rendszerváltozásnak elnevezett "90-es évek eleji változások után fokozatosan összeterelte szervezetébe a volt Mszmp tagok úgymond nemzetieskedő köreit, ezek pedig a párt politikáját egy ideje már meghatározzák, és mára eljutott a szervezet oda, hogy a kádári-módszerekre nagyon emlékeztető módszerekkel, egy erősen lemaradó, a környező …

     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.