OS Országos Sajtószolgálat
2023. június 7. szerda
Ismertető


2018. december 18., kedd 11:22

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. december 18., kedd (OS) -

        … országokhoz képest is lemaradó, autokratikus, a nyugati médiák által elsősorban kamarilla politikája miatt egyre erősebben bírált, mely a most elindult tüntetéshullám okán is nagyon felerősödött, az egypártrendszerhez és a kádár-rendszerhez közelítő tekintélyuralmi rezsimet hozott össze, és ezt próbálja hosszú időre megszilárdítani, jobb időket megélt országunkban.
     Ez a fidesz-kormány olyanokból áll, akik tetteikkel bizonyítják, nem kedvelik a magyar népet, ahogy a kádár-korszak vezetői is ezt tették. Erre nem egy vagy két elszigetelt intézkedésük utal, hanem teszik ezt sorozatosan. Egészen konkrétan a devizahitelesek kálváriája, amit egyértelműen ők okoztak, és Kósa Lajos személyes felelőssége, politikusi alkalmatlansága itt konkrétan megemlíthető, továbbá mikor előidézték a bajt, a szerencsétlen hiteleseket a sorsukra hagyták. Mert nem szeretik a népet.
     Az ország gazdasága marad le, az EU-s támogatásoktól, és az idetelepült külföldi tőke leányvállalataitól függ. A bérolló, az életszínvonal olló, a termelékenység olló fokozatosan nyílik szét a régió országaihoz képest is. Ez nem érdekli különösebben őket, mert nem szeretik a magyar népet. …

     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.