OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. december 20., csütörtök 12:29

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány közleménye
    Budapest, 2018. december 20., csütörtök (OS) - Az innovatív vállalkozásfejlesztéssel és mikrohitelezéssel foglalkozó Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 2018-ban ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját.

        Az utóbbi öt évben közel 200 rendezvényünk volt, amin 15 ezren vettek részt. Budapest nagyon aktív és szerteágazó városdiplomáciai kapcsolatrendszere segítségével 2015 óta immár 32 delegációban több, mint 100 startupnak tudtunk bemutatkozási lehetőséget biztosítani a világ legjelentősebb szakmai eseményein – Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke.
     A Közalapítvány az idén újabb két nemzetközi díjat nyert el. A European Enterprise Promotion Award nemzeti nyertese a BVK Startup Budapest Programja lett. Emellett a városvezetés startup-ökoszisztéma fejlesztését segítő tevékenységének köszönhetően Budapest nyerte az idén a StartUp Europe díjat. A StartUp Europe the Best Public Administration for Startups kategóriájának értékelésében kiemelték a BVK Smart programját is, valamint az Európai Unió és a Visegrádi Alap által támogatott, a vállalkozói kompetenciákat fejlesztő, a nemzetközi know-how-k megosztását, valamint a startupok tőkevonzó képességének javítását célzó partnerségi projektjeit.
     A Közalapítvány jövőre is aktívan folytatja vállalkozásfejlesztő tevékenységét. Már lehet pályázni a 9. Be Smart startup versenyre, melynek nyertesei értékes hazai és nemzetközi szereplési, valamint kapcsolatépítési lehetőségeket nyerhetnek. Jelentkezési határidő: január 28-a. Tovább információk a Közalapítvány honlapján.

     Kiadó: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.