OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 23. péntek
Ismertető


2018. december 20., csütörtök 15:00

A Belügyminisztérium közleménye
    Budapest, 2018. december 20., csütörtök (OS) - Dr. Kontrát Károly miniszterhelyettes, parlamenti államtitkár - dr. Pintér Sándor belügyminiszter nevében - köszöntötte a Belügyminisztérium hagyományos karácsonyi ünnepségén a rendvédelmi szervek szolgálatteljesítés közben hősi halált halt, illetve szolgálati halott hivatásos állományú volt munkatársainak özvegyeit és gyermekeit, valamint a belügyi szerveknél dolgozó, hat vagy több gyermeket nevelő nagycsaládosokat.

    A miniszterhelyettes – többek között – elmondta, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan idén karácsonykor is szeretettel gondolnak a hősök családtagjaira, akik a jövőben is számíthatnak a minisztériumra. Az államtitkár megköszönte a részvevők helytállását és kellemes ünnepeket, boldog újévet, valamint jó egészséget kívánt a családoknak.
Idén közel 100 gyermek kapott névre szóló karácsonyi ajándékot a Belügyminisztériumban.

     Kiadó: Belügyminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.