OS Országos Sajtószolgálat
2019. június 24. hétfő
Ismertető


2019. január 5., szombat 15:37

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. január 5., szombat (OS) - A balliberálisok tudatos falurombolást végeztek

    A balliberális kormányok számára a magyar falu soha nem volt érték. Sőt, tudatos falurombolást végeztek, mert ezzel az egész nemzetet gyengíteni akarták. Gyurcsány és a szocialisták kormányzásuk alatt mindig csak elvették a kistelepülések pénzét, több száz falu bölcsődéjét, óvodáját, iskoláját, orvosi rendelőjét zárták be.  Nem érdekelte őket az sem, hogy a falvakon élőknek van-e munkája, megélhetése, otthona, tudnak-e közlekedni. Az ellenzéket ma sem érdekli a falusi emberek élete, nem támogatták a falvakon élő családok életét könnyítő intézkedéseket és a Magyar falu program elindítását sem. A Fidesz–KDNP-re számíthatnak a kistelepülésen élők. Azon dolgozunk, hogy erősítsük a vidéket, több munkát, jobb megélhetést, a gyermekneveléshez és az otthonteremtéshez jobb körülményeket, és kiszámíthatóbb jövőt nyújtsunk a legkisebb településen élőknek is, ezért indítjuk el a Magyar falu programot is.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.