OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. január 6., vasárnap 18:04

A Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért közleménye
    Budapest, 2019. január 6., vasárnap (OS) - Egy sikeres pályázatnak köszönhetően lehetővé vált, hogy a Munka-Kör Alapítvány 2019. december 31-éig folytathassa azt a munkát, amit immáron tizennégy éve végez a hallássérültek munkaerőpiaci integrációjáért.

    Egy sikeres pályázatnak köszönhetően lehetővé vált, hogy a Munka-Kör Alapítvány 2019. december 31-éig folytathassa azt a munkát, amit immáron tizennégy éve végez a hallássérültek munkaerőpiaci integrációjáért.

Idén is vállaljuk, hogy felkutatjuk azokat a munkaadókat, akik nyitottak arra, hogy megváltozott munkaképességű – hallássérült – álláskeresőknek adjanak munkalehetőséget.

2019-ben is várjuk azon Pest megyei hallássérült személyek jelentkezését, akik szeretnének dolgozni, de nem tudják, hogyan is kezdjenek hozzá a munkába állás feltételét jelentő iratok (komplex minősítés, rehabilitációs igazolások) beszerzéséhez, illetve akinek szüksége van egy hatékony (szóbeli vagy jelnyelvi) kommunikációs tréningre.

Idén is figyelmükbe ajánljuk sorstárssegítő szolgáltatásainkat és kreatív csoportunkat.

Munkatársaink továbbra is fő céljuknak tartják az új szakmák hallássérültek számára történő akadálymentesítését.

Bármilyen kérdés, javaslat esetén keressenek minket az alábbi elérhetőségeken:
Viber, Whatsapp, SMS: +36 30 813 4220, telefon: +36 1 274 2607, email: munkakoralapitvany@t-online.hu; web: www.munkakoralapitvany.hu
    
     Kiadó: Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.