OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. január 7., hétfő 13:59

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. január 7., hétfő (OS) - A dolgozói szegénység jobban teljesít: minden negyedik munkavállaló minimálbérért dolgozik

        A Fidesz ismét több milliárdért hirdeti, hogy Magyarország jobban teljesít, miközben 1,1 millió ember, minden negyedik munkavállaló minimálbérért dolgozik, az EU egyik legalacsonyabb béréért.
     A hatalom a rabszolgatörvénnyel azt akarja, hogy Magyarországon mindenki egyre többet dolgozzon kevés pénzért azért, hogy a fideszes oligarchák cégei jobban teljesítsenek.
     Ezt ajánlja a Fidesz a dolgozóknak: megalázó béreket és kizsigerelő túlórát. Erre mondunk közösen nemet a szakszervezetekkel, a dolgozó néppel, civilekkel és az ellenzéki erőkkel!

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.