OS Országos Sajtószolgálat
2019. július 18. csütörtök
Ismertető


2019. január 8., kedd 16:40

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. január 8., kedd (OS) - Szombathely is elutasította a rabszolgatörvényt!

    A mai napon megtartott rendkívüli közgyűlésen a szombathelyi önkormányzat elutasította a rabszolgatörvény alkalmazását a város tulajdonában lévő cégek esetében, egyéni képviselői indítványomra a Közgyűlés pedig felkérte a térség országgyűlési képviselőjét a törvény visszavonásának kezdeményezésére. A dolog pikantériája az, hogy a nevezett képviselő Hende Csaba, akinek az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnökeként oroszlánrésze volt a gyalázatos törvény elfogadásában. A Fidesz képviselői távol maradtak az ülésről, magára hagyva Puskás Tivadar polgármestert. Ebből is látszik, hogy a nevezettek nemhogy az emberek felé, de saját városi elöljárójuk felé sem képesek szolidaritást felmutatni.

Az elmúlt hetek tiltakozásai ugyan a rabszolgatörvény bevezetése miatt kezdődtek el, azonban már rég nem csak arról szólnak a tüntetések, hogy az állampárt mindenféle egyeztetés nélkül vezet be egy olyan szabályozást, amely hátrányosan érinti a munkavállalókat. Az embereknek egyszerűen elegük lett a Fidesz hatalmi politikájából, amely figyelmen kívül hagyja azokat, akik nem a Kádár-rendszer 2.0-ás verziójára szavaztak. Az állampárt a hetvenes-nyolcvanas évek módszereivel élve saját, súlyosan tehetségtelen kádereivel tölt fel mindent, szállja meg a fontos pozíciókat, kiszorítva, elüldözve a tehetséges embereket.
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.