OS Országos Sajtószolgálat
2019. július 21. vasárnap
Ismertető


2019. január 8., kedd 16:40

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. január 8., kedd (OS) - Szombathely is elutasította a rabszolgatörvényt!

    Mindemellett súlyosan torzítja a piaci viszonyokat, helyzetbe hozza a klán családtagjait, a kollégiumi szobatársakat, a régi és új haverokat. Ennek az állapotnak véget kell vetni, a hatalmát az átírt választási törvénnyel és más megoldásokkal mindhalálig védő Fideszt el kell zavarni.

Ebben az ügyben össze kellett fognia az ellenzéknek minden lehetséges módon, hiszen a magyar munkavállalókat kell képviselnünk. Itt szó nincs ideológiákról, hiszen nincs jobboldali, vagy baloldali rabszolgaság. Egy ilyen összefogással a Fidesz-rezsimet meg lehet roppantani és újabb pofonokat bevinni az elnyomóknak. A szombathelyiek és a világ más pontjain élő honfitársaink a továbbiakban is számíthatnak a Jobbikra, a demokráciáért folytatott küzdelemben.

Balassa Péter, a Jobbik szombathelyi önkormányzati képviselője
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.