OS Országos Sajtószolgálat
2019. július 21. vasárnap
Ismertető


2019. január 9., szerda 11:54

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. január 9., szerda (OS) - Újabb pert bukott el a Jobbik ellen a Magyar Idők

    Az újságírói körökben már csak a helyreigazítások lapjaként emlegetett Magyar Idők nevű fideszes propagandatermék tavaly májusban annyira szurkolt Toroczkai Lászlónak a Jobbik tisztújítása során, hogy a legképtelenebb hazugságokat sem volt rest leírni a korábbi Jobbik-alelnök remélt sikere érdekében.

A szemérmetlen hazugságairól elhíresült, Arany Pinokkió-díjas Gabay Dorka által jegyzett cikkben azt a képtelen rágalmat közölték, hogy a legerősebb ellenzéki párt szervezeteket oszlatott fel a tisztújítási kampány során azért, mert Toroczkai László elnökjelöltségét támogatták. Külön kiemelték ráadásul azt a székesfehérvári csoportot, amelynek feloszlatása ellen sem Toroczkai, sem az azóta hozzá hasonlóan kormány-kedvenccé vált Volner János sem emelt semmi kifogást, annyira minősíthetetlen volt a működésük.  

A nyilvánvaló hazugságoknak nem lehetett más következménye, mint az, hogy Gajdics Ottó elvtárs bolsevik időket idéző szennylapjának az idén alig kettő hét leforgása alatt már másodszor kell helyreigazítást közölnie a fideszes megrendelésre legyártott álhírei miatt. Az ítélet jogerős.

Jobbik Sajtóosztály
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.