OS Országos Sajtószolgálat
2019. június 24. hétfő
Ismertető


2019. január 9., szerda 12:39

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. január 9., szerda (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: SZÉPKORÚAK KÖSZÖNETE

    A Kormány, a magas kort elért polgárainak megbecsülése és tisztelete jeleként hivatalos köszöntésben részesíti az időseket, melyet anyagi megbecsülés is kísér – erről értesítik a 90 és 115 év közötti kort megért Honfitársainkat a kormányhivatalok. Az idős embereket felkeresi, üdvözli az Önkormányzat illetékese és átadja az okiratot, melyben megjelölik, hogy mikor, hol lehet felvenni a 90-95 ezer, a kor szerint öt évenként emelkedő jubileumi juttatást, amely akár a 115 ezer forintot is elérheti.
Példátlan ez a nem várt, nemes gesztus, mely nemcsak az idősek megbecsüléséről szól, hanem jól mutatja: a magyar gazdaság állapota lehetővé teszi a nyugdíjak inflációt követő emelésén, és az év végi nyugdíjprémiumon túlmenően, a jövőben ezentúl kifizetésre kerül jubileumi juttatást is.
A civil szervezet nem csak az idősek, hanem minden magyar állampolgár nevében – függetlenül politikai hovatartozásától – köszönetet mond a Kormánynak, hogy messzemenően gondoskodik erkölcsi megbecsülésükről, és szorgalmazza a nemzeti összetartozás, összefogás érzését!

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – PANNONPULI.HU – MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ MOZGALOM

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.