OS Országos Sajtószolgálat
2019. július 21. vasárnap
Ismertető


2019. január 11., péntek 10:29

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2019. január 11., péntek (OS) - Orbán hazugságai - a Bajcsy Kórházban a plafon is leszakadt

    Bár közvetlen összefüggésben nincsen Orbán tegnap előadott hazugságaival az, hogy a Bajcsy Kórház egy osztályán leszakadt a mennyezet, a miniszterelnököt mégis folyamatosan hazugságon lehet kapni. Az igazság az, hogy Orbán - állításával ellentétben - rendszeresen foglalkozik üzleti ügyekkel, az egészségüggyel viszont egyáltalán nem. A budapesti kórházak már kilenc éve várják, hogy az Orbán-kormány foglalkozzon velük. A budapesti lakosok is ugyanennyi ideje rettegnek attól, hogy komolyabb betegséggel vagy sérüléssel távoznak a kórházból, mint amivel eredetileg befeküdtek.
Orbán hazugságaival kapcsolatban mindenki ismeri az igazságot: a kormányfő kizárólag személyes környezetének üzleti ügyeivel foglalkozik, az egészségüggyel pedig semmit. Miatta tart ki makacsul az egészségügy krízise, most már kilenc éve.  
A Jobbik  pontosan látja, hogy Orbán az egészségügy problémái elől is Soros és a migránsok háta mögé bújik. Nem elmenekülni kell a valós problémák megoldása elől, hanem a magyar emberek elvárása szerint pénzt kell áldozni az magyar egészségügy megmentésére.

Lukács László, a Jobbik frakcióvezető-helyettese, a Népjóléti bizottság alelnöke

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.