OS Országos Sajtószolgálat
2019. július 18. csütörtök
Ismertető


2019. január 11., péntek 13:37

A Novofer Alapítvány A Műszaki Szellemi Alkotásért közleménye
    Budapest, 2019. január 11., péntek (OS) - A NOVOFER Alapítvány, az Országgyűlés elnökének, az illetékes tárcák képviselőinek közreműködésével, a szakmai és tudományos szervezetek felső szintű vezetőinek, valamint a sajtó, rádió és televízió képviselőinek jelenlétében nyújtotta át 2018. december 13-án, az Országház Felsőházi termében tartott ünnepségen a Gábor Dénes nevével fémjelzett-díjakat a kiválasztott szakembereknek. A 2018 évi Gábor Dénes-díjat és a rendezvényt az ED_18-1-2018-0004 szerződés alapján a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap 5.000.000,- forinttal támogatta.

    www.gabordenes.hu
Gábor Dénes-díjban részesült két határon túli alkotó:dr. Magyari-Köpe Blanka, dr. Kolozsváry Zoltán Gábor Dénes Életmű Díjban részesült 2 alkotó : Kiss Péter Attila, Gschwindt András  Gábor Dénes-díjban részesült öt hazai alkotó: Kotschy András, dr. Barna László, dr. Puskás László Géza, Kónya, Dr. Varga Péter Pál. In Memoriam Gábor Dénes elismerésben részesült: Árokszállási Laura. Gábor Dénes Tudományos Diákköri ösztöndíjban részesül: Török Tímea Nóra. Díjátadók: Dr.Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Dr.Palkovics László miniszter (ITM), Dr.Birkner Zoltán elnök (NKFIH), Dr.Łuszcz Viktor elnök (SzTNH), Dr.Szabó Gábor elnök (MISZ), Dr.Freund Tamás alelnök (MTA), Józsa János rektor (BME), Dr.Pap László kuratóriumi tag, Dr.Drozdy Győző kuratóriumi tag és Jamrik Péter az alapító képviseletében.

     Kiadó: Novofer Alapítvány A Műszaki Szellemi Alkotásért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.