2019. január 16. szerda

2019. január 11., péntek 14:02

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. január 11., péntek (OS) - Megint kétszínű, álságos színjátékot játszik az ellenzék – Reagálás az MSZP-Párbeszéd sajtótájékoztatójára

Megint kétszínű, álságos színjátékot játszik az ellenzék. Azok beszélnek a devizahitelről, akik rászabadították  a magyar családokra és egyszer sem szavazták meg a devizahiteleseket mentő intézkedéseket. Az MSZP és a Gyurcsány-Bajnai-kormány szüntette meg az első Orbán-kormány otthonteremtési programját és veszélyes devizahitelekbe kényszerítették az embereket. Nem támogatták sem a bankok elszámoltatását, sem a forintosítást, sem a csok és az otthonteremtési program elindítását, amely újra biztonságossá tette az otthonteremtést.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz