OS Országos Sajtószolgálat
2019. július 21. vasárnap
Ismertető


2019. január 11., péntek 14:02

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. január 11., péntek (OS) - Megint kétszínű, álságos színjátékot játszik az ellenzék – Reagálás az MSZP-Párbeszéd sajtótájékoztatójára

    Megint kétszínű, álságos színjátékot játszik az ellenzék. Azok beszélnek a devizahitelről, akik rászabadították  a magyar családokra és egyszer sem szavazták meg a devizahiteleseket mentő intézkedéseket. Az MSZP és a Gyurcsány-Bajnai-kormány szüntette meg az első Orbán-kormány otthonteremtési programját és veszélyes devizahitelekbe kényszerítették az embereket. Nem támogatták sem a bankok elszámoltatását, sem a forintosítást, sem a csok és az otthonteremtési program elindítását, amely újra biztonságossá tette az otthonteremtést.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.