OS Országos Sajtószolgálat
2019. október 14. hétfő
Ismertető


2019. január 11., péntek 14:35

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. január 11., péntek (OS) - A DK szóvivője hiába kereste fel a Nyugdíjfolyósító Intézetet - A Fidesz nem törődik azzal, hogy a nyugdíjasok pénz nélkül maradnak hétvégére

    Miután ma a nyugdíjasoknak nem érkezett meg az esedékes havi ellátás, a sajtóban tucatszám jelentek meg a panaszos megkeresések. A Demokratikus Koalíció szóvivője ma felkereste a Nyugdíjfolyósító Intézetet, hogy feltehesse a csúszással kapcsolatos kérdéseit, de már zárva találta az épületet.  A Nyugdíjfolyósító Intézet nem érezte szükségesnek, hogy mielőbb kezeljék a helyzetet, ugyanúgy bezártak délután egykor, mint más napokon.

A Demokratikus Koalíció szerint a fideszes gőg magasiskolája, ahogy a Nyugdíjfolyósító Intézet bánik az idősekkel. Ebben a krízishelyzetben lelkiismeretfurdalás nélkül hazamennek hétvégére, nem törődve azzal. hogy nem kevés embernek a mindennapi étel és gyógyszer múlik a pontos utaláson. Hiába harsogja a kormánypropaganda, hogy minden háztartásnak több százezer forint megtakarítása van, ez hazugság. A DK követeli a helyzet azonnali rendezését, az európai magyarok ugyanis nem tűrik, hogy emberek egyik napról a másikra üres zsebbel maradjanak.

Rónai Sándor
szóvivő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.