OS Országos Sajtószolgálat
2019. június 24. hétfő
Ismertető


2019. január 11., péntek 15:10

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. január 11., péntek (OS) - Európa érdeke a migrációt ellenző erők győzelme a májusi EP-választásokon

    Hangsúlyozta: a demokrácia szabályai szerint természetes, hogy a Néppárton belül sincs minden kérdésben teljes egyetértés, de a mostani sorsfordító időszakban csak azok az országok és pártok lehetnek sikeresek, amelyek nem csak szavakban, hanem tettekben is előtérbe helyezik az állampolgárok biztonságát, a gazdasági versenyképességet és a határok védelmét. A legjobb biztosíték az, ha a májusi EP-választások után is az Európai Néppárt lesz a legerősebb párt a kontinensen, többségbe kerülnek a migrációt ellenző erők, az új uniós intézményi vezetők kiválasztásakor pedig figyelembe veszik a földrajzi kiegyensúlyozottság elvét – fogalmazott Takács Szabolcs.

Takács Szabolcs megjegyezte: Észak-Rajna-Vesztfália és Magyarország kapcsolatai kiválóak, a gazdasági együttműködés lehetőségeinek további bővülése érdekében Brüsszelben is fontos fellépni a versenyképesség megerősítése és a belső piac zavartalan működése érdekében.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.