2019. március 20. szerda

2019. január 11., péntek 15:11

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. január 11., péntek (OS) -

A Jobbik Magyarországért Mozgalom hosszú ideje küzd az értelmiséget érő folyamatos, a legsötétebb bolsevik időket idéző támadások ellen. Ennek a szakmaiatlan erőpolitikának szerves része a kutatóhálózatok szándékos tönkretétele is. Véleményünk egyértelmű: ha a magyar kormánynak bármit is számít még az értelmiség megbecsülése és a magyar tudományos szféra nemzetközi versenyképessége, azonnal intézkedjen a kutatóhálózati finanszírozás helyreállításáról!

Brenner Koloman, a Jobbik országgyűlési képviselője

Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója