OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. január 11., péntek 18:52

Az Állampolgári Jogvédő Liga közleménye
    Budapest, 2019. január 11., péntek (OS) - Nyugdíj? Majd egyszer megkapjuk...  Ma, 2019. január 11-én a nyugdíjasok DÖNTŐ többsége nem kapta meg a nyugdíját. Ilyen még a Mátyás (Rákosi…) korában sem fordult elő. Botrány!

    A nyilvánvaló hibát tetézi, hogy a nyugdíjasok utoljára december 3-án kaptak pénzt – bár senki nem kérte az előrehozott juttatást. Ugyanis a nyugdíjas rendkívüli szoros költségvetésben él – ellentétben az állammal, amely akkor, és arra költ, amire óhajt. Annak ellenére, hogy nem "főnöknek" választották az állampolgárok, hanem olyan ügyek intézésére, amelyet önmaguk nem tudnak elintézni.
Ilyen lehet a nyugdíj, amelyet el tudnának elő-takarékossággal intézni, de az állam azt ígéri, hogyha fizetünk járulékot, akkor ő, helyettünk megoldja…
A mai helyzet bizonyítja: nem intézi jól el! Most valaki hibázott! Az állampolgárok pedig tudni akarják, hogy ki volt az? Elvárják a hiba nyilvános feltárását, és a szigorú felelősségre vonást! Aki pedig ezt a területet felügyeli, kövesse az egyszeri francia vasút-miniszter példáját, szíveskedjen lemondani!

     Kiadó: Állampolgári Jogvédő Liga

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.